دانه‌های کنجد جزو باستانی‌ترین خوراکی‌های روی کره‌ی زمین هستند. در واقع گیاه کنجد کُهن‌ترین گیاهی است که به‌خاطر دانه‌ها و روغنش کشت می‌شود. کنجد در فرهنگ سرزمین‌های شرقی، مدیترانه‌ای و آفریقایی، ارزش بالایی دارد و هزاران سال است که برای خوش‌طعم کردن غذا، تهیه‌ی روغن‌ و تقویت و سلامت پوست از آن استفاده می‌شود. کنجد نسبت به سایر دانه‌ها، بیشترین مقدار چربی را دارد و به‌دلیل طعم فوق‌العاده‌اش، به‌صورت‌های مختلف از جمله ارده، روغن کنجد و غیره، در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. همراه ما باشید،

گروه تولیدی یزدان با سابقه و قدمت بالای کار و فروش در سطح کشور محصولاتی کاملا سالم و سنتی برای شما هموطنان عزیز تولید می کند که استفاده از آنها در سبد غذایی باعث افزایش سلامتی شما و خانواده گرامی تان می شود

برای خرید این محصولات می توانید با پشتیبانی یزدان سلامت در تماس باشید