مهمترین مساله ای که باعث تفاوت بین روغن کنجد تصفیه شده و بکر می شود تکنولوژی تولید آنهاست.روغن کنجد بکر با دستگاه های پرس سرد و در دمای حداکثر ۴۵ درجه سانتی گراد استخراج می شود در صورتیکه روغن کنجد تصفیه شده با پرس گرم و در دمای بالای ۸۰ درجه سانتی گراد تولید می‏شود.

تفاوت در روش تولید روغن ها باعث خواص متفاوت آنها می شود. روغن کنجد بکر به دلیل روغن کشی در دمای پایین و عدم استفاده از هرگونه افزودنی های شیمیایی،کمترین تغییرات در ترکیبات و خواص تغذیه ای در روغن ایجاد شده و روغنی کاملا طبیعی و خالص با رنگ ، عطر و طعم مطبوع حاصل می گردد.

روغن کنجد فرابکر از اهمیت غذایی بالایی برخوردار است که برای سلامتی مفید است...

واحد فروش گروه یزدان منتظر دریافت سفارشات شماست....