یکی از مهمترین دغدغه های خریداران روغن کنجد، ارگانیک بودن و یا طبیعی بودن آن روغن می باشد.
توجه داشته باشید روغن کنجد طبیعی تا یک سال قابلیت استفاده دارد و در طول این مدت رنگ، مزه و بوی آن به هیچ عنوان تغییر نمی کند، اما برخی روغن هایی که دارای افزودنی ها هستند بعد از مدتی کیفیت اولیه خود را از دست می دهند و دیگر مناسب برای مصرف نمی باشند. لازم به ذکر است روغن کنجد طبیعی به هیچ عنوان این روغنی نیست که به اصطلاح در حضور مشتری گرفته می شود، بلکه کنجد باید برای روغن گیری کاملاً آماده شود و این به هیچ عنوان مورد تائید نیست که کنجد بدون پوست گیری شدن و شسته شدن داخل دستگاه کلد پرس ریخته و روغن کنجد را تولید کرد، توجه داشته باشید که این نوع روغن کنجد را به اصطلاح روغن خام می گویند که خیلی زود قابلیت استفاده را از دست داده و فاسد می شود. همانطور که مستحضر هستید قیمت فروش هر محصول با توجه به بهای تمام شده و مواد اولیه مصرفی متغیر است، پس قیمت بیش از حد ارزان یک محصول خوراکی در واقع به خطر انداختن سلامت مصرف کننده، به دلیل استفاده از مواد اولیه بدون کیفیت است. در پایان باید گفت بهترین روغن کنجد طبیعی در محیطی کاملاً بهداشتی و با بهترین کنجد و بهترین دستگاه های کلد پرس فراوری می شود.